Blíží se Valentýn – vyberte ten pravý dárek!

Vyjádřit lásku milované osobě prostřednictvím krásného šperku můžete kdykoli. Hledáte-li však správný okamžik, kdy požádat o ruku, Valentýn je skvělá příležitost.

Valentýnský_dárek_pro_zenu_2_zlatnictvi_salaba_zlatnicke_studio

 

INSPIRATIVNÍ TIPY NA VALENTÝNSKÝ DÁREK

Dárek v podobě originálního šperku za vás řekne vše. Univerzální a nadčasovou klasikou jsou náušnice! Diamantové náušnice jsou klasikou, které se hodí jako dárek k mnoha příležitostem, mohou být ale i s barevnými drahokamy. Barvu drahokamu můžete sladit s barvou očí, narozeninovým drahokamem, nebo zvolte barvu, kterou má ráda.

Samozřejmě, diamantové šperky nepatří mezi levné dárky. Proto vám nabízíme ekonomickou, ale i ekologickou variantu - šperky s moissanity, nebo lab-grown diamanty! Laboratorní drahokamy jsou šetrné k přírodě, protože se netěží v dolech, ale pěstují v laboratořích. Šetří i vaší peněženku, jejich cena je totiž o 20-30 % nižší než cena přírodních diamantů. Laboratorně pěstované diamanty, neboli lab-grown diamanty mají stejný třpyt i brilanci jako diamanty přírodní, jsou identické i po chemické i fyzikální stránce.
 

Pokud si nejste jistí, zda koupit náušnice, náramek, či jiný šperk, můžete darovat jenom samotný diamant. Ten si obdarovaná může nechat osadit do šperku na míru! Partnerce tak darujete nejen krásný šperk, ale i zážitek z jeho výroby!

Zážitek z 3D modelace vlastního šperku je určitě originální valentýnský dárek! Stačí se s námi domluvit na virtuální konzultaci online, nebo ve zlatnickém studiu v Praze, či Ústí nad Orlicí (pokud to doba dovolí). Radost z valentýnského překvapení bude mít trvalou hodnotu.

 

Valentýnský_dárek_pro_zenu_zlatnictvi_salaba_zlatnicke_studio

Zásnuby na Valentýna? ANO!

Žádost o ruku je intimní záležitost pro oba partnery. Toto gesto odstartuje novou etapu ve vašem životě, proto zvolit správnou chvíli a vybrat originální zásnubní prsten vyžaduje přípravu. Poradíme vám, jak na to!

V našem zlatnickém studiu si můžete vybrat z široké nabídky zásnubních prstenů, ke kterým máme vytvořený i tzv. dokonalý pár - zásnubní a snubní set prstenů. Naše svatební sety k sobě perfektně sedí, nosí se společně na jednom prstu. 

Chcete-li nechat vaší partnerce vyrobit zásnubní prsten na míru, který ji navrhnete vy sám, dlouho nečekejte! Celý proces výroby trvá přibližně 3 týdny, proto je nejvyšší čas začít tvořit!

Pokud si ale nejste jistí výběrem prstenu, zvolte chytrou variantu, a to darování výroby zásnubního prstenu na míru. Darujte jí samotný certifikovaný diamant nebo jiný drahokam (např. narozeninový kámen), který si následně nechá osadit do prstenu podle svých představ.

Navštivte jedno z našich zlatnických studií, nebo se spojíme online a společně vytvoříme váš životní prsten na zakázku. Zásnuby na Valentýna tak dostanou úplně jiný rozměr! Zážitek z tvorby vlastního šperku je k nezaplacení. Stanete se spoluautorem vašeho prstenu, který bude symbolem vaší lásky. 

Šperk darovaný z lásky…

to je ten nejkrásnější šperk na světě! Ať už se svátek zamilovaných může zdát někomu jako klišé, vězte, že jeho myšlenka projevit naši lásku těm, které milujeme, klišé není. Proto se nebojte  překvapit svou milovanou šperkem s drahokamem právě na Valentýna. 


I v této době jsme tu pro vás a rádi vám vytvoříme šperk, který řekne vše za vás!

 

Valentýnský_dárek_pro_zenu_1_zlatnictvi_salaba_zlatnicke_studio