Jaké šperky darovat pod stromeček?

Vánoce se blíží. Letos nás čekají zejména nákupy online, to znamená žádné nepříjemné fronty v obchodních centrech. Na druhou stranu hrozí, že nám kurýr nedoručí všechny dárky včas.

Pojďte se s námi připravit na Vánoce a vybrat originální dárky pro své milované. Krásným šperkem nikdy nešlápnete vedle!

  Vánoce_2_zlatnictvi_salaba_zlatnicke_studio

Jak vybrat správný šperk?

Při hledání šperku, jako vánočního dárku, je dobré vědět, jaké šperky vaše přítelkyně, manželka, či kamarádka ráda nosí. Zlaté náušnice, nebo řetízek s přívěsem jsou sázkou na jistotuV případě, že byste rádi darovali prsten, je dobré znát velikost. O tom, jak ji zjistit, jsme se již rozepsali v našem článku na blogu

Chcete-li darovat hodnotnější dárek, v nabídce máme i soupravy šperků s drahokamy. Libovolně můžete kombinovat  - náušnice, řetízek s přívěskem či prstýnek. Do souprav ručně osazujeme diamanty bílé, světle hnědé či zbarvené do modra. Dále moissanity, bílé i modré safíry, akvamaríny, garnety, modré a růžové topazy. Rozhodně je z čeho vybírat! Zvolit si můžete z různých variant materiálů i velikostí, které odpovídají vašim finančním představám. Na soupravách je skvělé to, že šperky lze postupně dokupovat a postupně tak vytvářet celistvý komplet šperků.

Chcete originální dárek, se kterým vyrazíte dech?

Máme pro vás dva tipy na dárky, se kterými jistě nadchnete a překvapíte svou milou.

Darujte pod stromeček poukaz na šperk na míru. Šperk s obdarovanou osobou navrhneme společně pomocí speciálního zlatnického 3D programu v pražském, či orlickoústeckém studiu, nebo na dálku přes sdílenou obrazovku. Obdarovaná si vybere typ šperku, materiál a každý detail: tvar, velikost, počet, barvu kamenů a mnoho dalšího! S tímto zážitkem z designování vlastního šperku a následně zhotoveným originálním šperkem zcela jistě darujete velikou radost. Navíc budete velmi originální a stačí k tomu pár kliknutí! 

 

Druhý tip na netradiční dárek je náš certifikovaný diamant. Promyslete si budget a zvolte velikost a kvalitu diamantu (4C). Rádi vám s výběrem pomůžeme a nabídneme diamant přímo pro vás. Dárkově balený, certifikovaný diamant je krásný dárek pro milovanou ženu nejen pod stromeček, ale i k výročí svatby nebo za miminko. Představuje také skvělou investici. Diamanty které nabízíme, mají mezinárodní certifikát pravosti, který současně zaručuje dodržování standardů a pravidel sdružení Kimberly Process. Diamant je nestárnoucí klasikou co se vkusu i hodnoty kamene týče.


Darovaný
diamant se nejčastěji osazuje do šperku podle vkusu obdarované. Pokud k němu přiložíte i poukaz na šperk na míru, vaše obdarovaná přidá pouze svou fantazii a nechá vzniknout klenot, který se později může předávat z generace na generaci a vytvořit tak krásnou rodinnou tradici. A to díky originálnímu vánočnímu dárku! 

Vánoce_1_zlatnictvi_salaba_zlatnicke_studio

Jak vybrat šperk na míru online?

Rozumíme, že nákup šperku online se může zdát někomu obtížný. Každý si klade otázku, jak bude šperk ve skutečnosti vypadat? V našem rodinném zlatnictví pracujeme při výrobě a návrzích šperků na míru ve speciálním zlatnickém 3D programu, díky kterému vám ukážeme velice věrnou budoucí podobu šperku. Dokonce i vizualizaci prstenu na ruce. Uvidíte, jak bude šperk na prstu vypadat! A přesně takový v dárkové krabičce obdržíte!

Doručení šperku 

Ať už zvolíte jakýkoliv šperk, vyzvednout si ho můžete ve zlatnictví v Ústí nad Orlicí, nebo vám jej zašleme v pojištěném balíčku poštou. Nezapomeňte ale, že jej pro vás musíme nejprve vyrobit, proto šperk objednejte včas. Navíc s blížícími se svátky se často prodlužuje i doba doručení. Proto, pokud chcete darovat krásný šperk pod stromeček, je na čase začít vybírat.